Patiënt Hero

7,9917,99

In deze verhalenbundel wordt de wereld aan het wankelen gebracht. Een nieuwe ziekte treft alleen welvarende mensen. De voltooiing van de seksuele revolutie pakt radicaler uit dan in onze stoutste dromen. Op lichtvoetige, doch niet lichtzinnige, wijze worden de klimaatcrisis, het vluchtelingenprobleem en almachtie algoritmes verwerkt in surrealistische gebeurtenissen die griezelig echt aandoen. De apocalyps zit in een klein hoekje, maar is verandering iets om te vrezen?

In deze verhalenbundel wordt de wereld aan het wankelen gebracht. Een nieuwe ziekte treft alleen welvarende mensen en de voltooiing van de seksuele revolutie pakt radicaler uit dan in onze stoutste dromen. Op lichtvoetige, doch niet lichtzinnige, wijze worden de klimaatcrisis, het vluchtelingenprobleem en almachtige algoritmes verwerkt in surrealistische gebeurtenissen die griezelig echt aandoen. De apocalyps zit in een klein hoekje, maar is verandering iets om te vrezen?

Wie liever zijn verbeeldingskracht traint dan een doomsdaybunker inricht, wordt door Patiënt Hero voorzien van een literaire work-out. Bereid je voor op de duurste leugen ooit, een kus die de natie redt en kom erachter waarom het stinkt als je luistert naar de jongen die geen gedachten heeft.

Patiënt Hero
Sara Kee
ISBN: 9789083007663
Aantal pagina’s: 176
Prijs: €17,99. Direct bestellen: https://vanmaaskanthaun.vrijeboeken.com/book/9789083007663
Ook als e-book te verkrijgen:
ISBN: 9789083007694
Verschenen: oktober 2020


Recensies

Nog geen beoordelingen


KEE, SARA

Sara Kee koestert een jeugdliefde voor mythes met goden en helden, maar schrijft over mensen die de magie in zichzelf vinden. Ze studeerde filosofie en reisde veel, in deze en in andere dimensies. Ze werkte mee aan de research en scripts van verschillende documentaires en publiceerde een non-fictiebundel
getiteld Reis! bij Nijgh en Van Ditmar.

Boeken van de Auteur